Претраживање

Translate

Укупно приказа странице

ПоРтАл

ПоРтАл
Сазвежђе З

субота, 22. август 2015.

Ovo voće ubija rak. I to nakon nekoliko minuta!


Ova vijest se nevjerovatnom brzinom proširila internetom i dala je nadu milionima ljudi. Znanstvenici su pronašli prirodno i vrlo djelotvorno sredstvo protiv raka. I to sasvim slučajno!
Istraživački tim je slučajno primjetio da veliki broj životinja jedu ove čudne bobice, ali nakon toga brzo ispljuju sjemenke. To je probudilo znatiželju u njima i željeli su znati zbog čega je to tako.
Rezultati su ih ostavili bez riječi…
      
   ***
   Novinarska patka, oglasni trik? Ili je zaista otkriven spasonosni lek?

    __________________
  
    

Otkrivene magične bobice: Naučnici tvrde da leče rak

20. 08. 2015. 06:00 | Komentara: 5
T.B. | Foto: Copyright: Facebook/FontaineapicrospermaKrebsheilung

Vest koja je neverovatnom brzinom obišla svet i ulila nadu mnogim ljudima da je pronađen lek za izlečenje koji boljuju od karcinoma. Naučnici sa "QIMR Berghofer Medical Research Institute" u Kvinslendu u Australiji tvde da su pronašli potpuno zdrav i prirodan lek koji je testiran na pacijentima obolelim od različitih vrsta karcinoma.U pitanju su čudotvorne bobice kojih ima samo na teritoriji severne Australije. Ovu biljku možete naći pod nazivom „fontainea picrosperma”.

Istraživački tim je zaintrigiralo slučajno zapažanje životinja koje su jele ove bobice, pa su tako odlušili da sprovedu detaljnija istraživanja i otkriju sve pogodnosti ove biljke.


Istraživanje je sprovedeno na psu koji je imao teži oblik tumora, a povoljan rezultat je zapažen nakon samo 15 dana, kada se tumor povukao u potpunosti. Međutim, naučnici su fascinirani zapažanjem da nakon samo 5 minuta su vidljive promene na testiranim životinjama.
Zabeležen je i slučaj izlečene žene Martina Tošo, koja je pristala da bude dobrovoljac u testiranju delotvornosti i magičnog delovanje ove biljke. Ona je imala melanom kože, a nakon primene ovakve terapije, rezultati su pokazali da je izlečena.
        (Preuzeto: Žena.blic)
   

1 коментар:

  1. Kako doći do te voćke,oboljeli nemaju šta izgubit ako probaju!
    Molim vas neku konkretnu informaciju!

    ОдговориИзбриши