Претраживање

Translate

Укупно приказа странице

ПоРтАл

ПоРтАл
Сазвежђе З

четвртак, 09. јануар 2014.

„Ја сам глупи Србин“!

БЕРЛИН-Пословођа приватне ауто-перионице у једном мањем граду у Немачкој недавно је јавно шиканаро и понизио радниа, српског порекла тиме што га је натерао да са магарећим ушима на глави трчи око перионице, њаче и виче да је глупи Србин!
usi 487x487 СКАНДАЛОЗНО: Шеф у Немачкој терао српског радника да носи магареће уши на глави, трчи око радње и виче Ја сам глупи Србин!Ово је нашој редакцији испричала рођака овог радника која живи у Србији и која је дубоко узменирена због неправде која му се десила али како каже он ју је молио да никакве детаље не износи у јавност јер се плаши освете бахатог шефа у Немачкој.
-Пре неколико дана рођак ме је звао и уплаканим гласом рекао да је доживео највеће понижење у животу. Шеф перионице у којој ради је иначе непријатах и бахат човек а тог дана је дошао видно пијан и почео да малтретира све раднике а највише мог рођака. У једном тренутку узео је пластичне магареће уши које деца носе за Нову годину и натерао мог рођака да их стави на главу, трчи три круга око ртадње, имитира магареће њакање и виче „Ја сам глупи Србин“. Рођак је то најпре ужаснут одбио али му је шеф запретио отказом као и да ће га оптужити за крађу и да ће завршити у затвору јер има добре везе у полицији! Мој несрећни рођак није имао друге јер није смео да ризикује безбедност своје породице и урадио је шта је монструозни газда захтевао. Нажалост, сведока у канцеларији пословође тада није било. Не смем да откривам ни свој а поготово не идентитет мог рођака али ми кнедла стоји у грлу због односа појединих Европљана према нама Србима па сам некоме морала да испричам за овај догађај, каже наша читатељка.СКАНДАЛОЗНО: Шеф у Немачкој терао српског радника да носи магареће уши на глави, трчи око радње и виче „Ја сам глупи Србин“! - Правда

Нема коментара:

Постави коментар