Претраживање

Translate

Укупно приказа странице

ПоРтАл

ПоРтАл
Сазвежђе З

понедељак, 03. октобар 2011.

ФОНД ЗАВЕТИНА

ФОНД ЗА ИЗДАВАЊЕ КЊИГА И ЧАСОПИСА ЗАВЕТИНА


Знак препознавања. Заветине
Захваљујући Веб издањима, Заветине су као издавач штампаних на папиру издања у симболичним тиражима изашле из својеврсног гета, диктираног околностима и беспарицом.
Заветине желе да штампају  - поново - и на папиру књиге, пре свега и зато, што статистике показују да у самој Србији има више од милион неписмених и исто толико полуписмених, и двоструко толико (можда и више?) информатички "неписмених" људи!!!
Зато Заветине оснивају новчани Фонд за издавање књига и часописа, у  који могу улагати (сходно својим могућностима) сви људи на свету!
Овим Фондом би управљао оснивач Заветина: Белатукадаруз (алиас М. Лукић). Овај Фонд има и своју интернет адресу> belatukadruz@gmail.com
Обична писма слати на уобичајену адресу:
"Заветина" (Мобаров. Мирослав Лукић),180309 БЕОГРАД, Раковица, Улица Сердар Јанка Вукотића 1/13
_____________________

ДОНАЦИЈЕ

Финансирамо се од продаје штампаних на папиру издања и часописа ЗАВЕТИНА, директних куповина од ЗАВЕТИНА, и донација солидарности. Донације солидарности се примају од појединаца, индивидуа, или организација, или фондација, које потпомажу непрофитно издаваштво, преводилаштво и повезивање писаца различитих националности, језика и култура. Примамо донације како од филантропа из Србије, тако и од свих других, са свих континената земаљских, увек истичући на нашим штампаним издањима, порекло донација. Уплата се врши једноставно. - Донатори из Србије шаљу новац уобичајеном поштанском новчаном упутницом на адресу : Мирослав Лукић, 11000 Београд, Улица Сердар Јанка Вукотића 1/13. - Донатори из света новац шаљу искључиво преко Western Uniona на адресу:Miroslav Lukić, 11000 Beograd, Serbia, Serdar Janko Vukotić 1/13. - Уколико има неких дилема, нејасноћа, пишите нам на интернет адресу Оснивач, М. Лукић

Нема коментара:

Постави коментар