СУРБИТА нд

СУРБИТА нд
Виртуелни музеј СУРБИТА

Претраживање

Translate

УНИВЕРЗАЛНА БИБЛИОТЕКА НОВОГ МЕДИЈА. COMPLETARIUM

На други, трећи поглед. ЦЕО СВЕТ је једна држава. "Сазвежђе З"

понедељак, 03. октобар 2011.

ФОНД ЗАВЕТИНА

ФОНД ЗА ИЗДАВАЊЕ КЊИГА И ЧАСОПИСА ЗАВЕТИНА


Знак препознавања. Заветине
Захваљујући Веб издањима, Заветине су као издавач штампаних на папиру издања у симболичним тиражима изашле из својеврсног гета, диктираног околностима и беспарицом.
Заветине желе да штампају  - поново - и на папиру књиге, пре свега и зато, што статистике показују да у самој Србији има више од милион неписмених и исто толико полуписмених, и двоструко толико (можда и више?) информатички "неписмених" људи!!!
Зато Заветине оснивају новчани Фонд за издавање књига и часописа, у  који могу улагати (сходно својим могућностима) сви људи на свету!
Овим Фондом би управљао оснивач Заветина: Белатукадаруз (алиас М. Лукић). Овај Фонд има и своју интернет адресу> belatukadruz@gmail.com
Обична писма слати на уобичајену адресу:
"Заветина" (Мобаров. Мирослав Лукић),180309 БЕОГРАД, Раковица, Улица Сердар Јанка Вукотића 1/13
_____________________

ДОНАЦИЈЕ

Финансирамо се од продаје штампаних на папиру издања и часописа ЗАВЕТИНА, директних куповина од ЗАВЕТИНА, и донација солидарности. Донације солидарности се примају од појединаца, индивидуа, или организација, или фондација, које потпомажу непрофитно издаваштво, преводилаштво и повезивање писаца различитих националности, језика и култура. Примамо донације како од филантропа из Србије, тако и од свих других, са свих континената земаљских, увек истичући на нашим штампаним издањима, порекло донација. Уплата се врши једноставно. - Донатори из Србије шаљу новац уобичајеном поштанском новчаном упутницом на адресу : Мирослав Лукић, 11000 Београд, Улица Сердар Јанка Вукотића 1/13. - Донатори из света новац шаљу искључиво преко Western Uniona на адресу:Miroslav Lukić, 11000 Beograd, Serbia, Serdar Janko Vukotić 1/13. - Уколико има неких дилема, нејасноћа, пишите нам на интернет адресу Оснивач, М. Лукић

Нема коментара:

Постави коментар

Популарни постови

на трећи поглед

на трећи поглед
..